Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

Szukane słowo: [wyszukiwanie zaawansowane]

Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Usługi gastronomiczne

Kraj: Wszystkie

Wyświetl produkty prezentowane w jezykach: Wszystkie | polski | angielski

Polecane produkty

[Polska]Biesiady

pl
Organizujemy biesiady zarówno na wyjeździe jak i w naszej restauracji. Dysponujemy wysokiej klasy zapleczem organizacyjnym (zastawa stołowa, dekoracje, oprawa muzyczna, namioty, stoły, oświetlenie, itp.), które umożliwia nam przygotowanie i obsługę imprez nawet do 6000 osób.[...]

Szczegóły...

[Polska]Wynajem kelnerów

pluk
Przy stale rosnących kosztach pracy i związanych z zatrudnieniem personelu obciążeniach administracyjnych, outsourcing to doskonałe rozwiązanie. Kelnerzy, kucharze i hostessy Młode, dynamiczne osoby, dobrane pod kątem pracowitości, zdyscyplinowania i odpowiedzialności. Sprawdzeni w pracy i systematycznie szkoleni. Sposób i obszar działania Firma ma zasięg ogólnopolski. Nasi klienci to hotele, restauracje, firmy cateringowe, agencje eventowe, klienci korporacyjni i indywidualni. Realizujemy[...]

Szczegóły...

[Polska]GASTRONOMICZNE SYSTEMY INFORMATYCZNE

pl
Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii takie jak: GASTRO SZEF, LSI Menager, MICROS i inne Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii które pomagają stworzyć całosciowy skomputeryzowany system rozlicznia od dostaw surowców do sprzedaży gotowych potraw. W oparciu o programy prowadzimy kalkulację, rozliczamy, raportujemy oraz dodatkowo kontrolujemy gastronomię na każdym stanowisku pracy od szefa kuchni, magazyniera poprzez kierownika[...]

Szczegóły...

[Polska]AUDYTY I INWENTARYZACJE

pl
Audyty Przeprowadzamy audyty, które pozwalają na uzyskanie niezależnej oceny jakości świadczonych przez restaurację usług i wprowadzenie określonych standardów w obsłudze klienta. Oceniamy i diagnozujemy istniejącą strukturę organizacyjną, poziom zatrudnienia i efektywność jego wykorzystania, a także system organizacji pracy i jej wydajności. Audyt zewnętrzny części gastronomicznej - mystery shopper (analiza jakości usług i zachowań personelu) Audyt przeprowadzany[...]

Szczegóły...

[Polska]SZKOLENIA PERSONELU

pl
Tematyka szkolen - ustalana z Klientem indywidualnie Długość szkolenia - do 4dni ( lub do uzgodnienia ), nauczanie praktyczne ( od 4 do 15 osób ) Miejsce szkolenia - lokal gastronomiczny Zleceniodawcy PROGRAM SZKOLENIA PERSONELU OBSŁUGUJACEGO OBEJMUJE Poznanie profesjonalnej i nowoczesnej obsługi konsumenta Savoir vivre w życiu zawodowym personelu Profesjonalizm a perspektywa rozwoju zawodowego Personel obsługujący Przygotowanie sali konsumenckiej Organizacja pracy personelu[...]

Szczegóły...



Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję