Kursy walut: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [więcej...]
Darmowa bramka SMS
Język: polski english

* Profil podstawowy

  • Firma
  • Oferty (0)
  • Produkty (5)
  • Firm Rank(0)
  • Kontakt

 


*Ta firma posiada tylko prezentacje podstawową.
Poznaj możliwości profilu Sprawdzony partner oraz Eurofirma

MAPI Consulting - Zarządzanie Gastronomią

[Polska]AUDYTY I INWENTARYZACJE

Prześlij produkt znajomemu Dodaj produkt do schowka

Audyty

Przeprowadzamy audyty, które pozwalają na uzyskanie niezależnej oceny jakości świadczonych przez restaurację usług i wprowadzenie określonych standardów w obsłudze klienta.

Oceniamy i diagnozujemy istniejącą strukturę organizacyjną, poziom zatrudnienia i efektywność jego wykorzystania, a także system organizacji pracy i jej wydajności.

Audyt zewnętrzny części gastronomicznej - mystery shopper (analiza jakości usług i zachowań personelu)
Audyt przeprowadzany jest na wszystkich etapach obsługi gościa i na każdym stanowisku (począwszy od momentu pierwszego telefonu z rezerwacją, aż do wyjścia gości) we wszystkich działach mających kontakt z klientem. Audyt ma charakter anonimowy i z reguły trwa od 1 do 2 dni w zależności od wielkości obiektu i zakresu świadczonych usług. Audyt stanowi podstawę do określenia potrzeb szkoleniowych.

Audyt wewnętrzny (analiza sprawności działania obiektu)
Diagnozuje i ocenia strukturę organizacyjną, poziom zatrudnienia i efektywność jego wykorzystania. Przeprowadza się go w porozumieniu i we współpracy z menadżerem/właścicielem restauracji. Audyt obejmuje analizę:
poziomu organizacji pracy poszczególnych stanowisk gastronomii,
poziomu wzajemnej współpracy i komunikacji pomiędzy działami ( kuchnia - restauracja - bary )
Analiza efektywności działalności gastronomicznej

Analiza ma charakter analizy kompleksowej z punktu widzenia badania powiązań i zależności występującymi pomiędzy poszczególnymi komórkami odpowiedzialnymi za funkcjonowanie części gastronomicznej obiektu i ich wpływu na jakość obsługi i świadczonych usług.


INWENTARYZACJE:

Inwentaryzacja polega na ustaleniu zgodności rzeczywistego stanu wszystkich środków surowcowych a stanem wynikającym z ewidencji księgowej oraz wyjaśnieniem ewentualnych zaistniałych różnic.

Przeprowadzenie inwentaryzacji:

Metodą tradycyjną ręczną - na arkuszach spisowych
Metoda tradycyjna ręczną z przeniesieniem danych do programu kalkulacyjnego
Porównania bazy spisanych surowców/przedmiotów z ewidencja księgową wykazując nadwyżkę i niedobory
Zadaj pytanie

 

Dodatkowe informacje:

Cena:Zapytaj o cenę

 

Sprawdź produkty w kategorii: Hotel, Gastronomia, Catering ->Usługi gastronomiczne

 
     
 

MAPI Consulting - Zarządzanie Gastronomią

Ulica:Świętojańska 37 4/3
Miasto:Gdynia
Kod pocztowy:81-391
Region:pomorskie
Kraj:Polska
Telefon: +48 58 6784866
Faks: +48 58 6784866

Osoba kontaktowa

Imię i Nazwisko: Marcin Chodubski
Telefon stacjonarny: +48 58 6784866
Telefon komórkowy: +48 503828128
Zadaj pytanie

 
     


Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję