Exchange rates: 1 EUR = 4.69 PLN; 1 USD = 4.4 PLN [more...]
Language: polski english

Search for: [Advanced search]

Category: Hotels Restaurants Catering -> Catering services

Country: All countries

Language of presented products: All | polish | english

Featured products

[Poland]Biesiady

pl
Organizujemy biesiady zarówno na wyjeździe jak i w naszej restauracji. Dysponujemy wysokiej klasy zapleczem organizacyjnym (zastawa stołowa, dekoracje, oprawa muzyczna, namioty, stoły, oświetlenie, itp.), które umożliwia nam przygotowanie i obsługę imprez nawet do 6000 osób.[...]

Details...

[Poland]Waiters and attendants

pluk
When labour costs and administrative burdens stemming from employing new staff are constantly growing outsourcing is an excellent solution. Waiters and attendants Young, dynamic people, selected in respect to their diligence, discipline and responsibility. They are tried and tested, and systematically trained. Scope of activity Our company works in whole Poland. Among our customers there are hotels, restaurants, catering firms, event agencies – both corporate and individual customers. We[...]

Details...

[Poland]GASTRONOMICZNE SYSTEMY INFORMATYCZNE

pl
Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii takie jak: GASTRO SZEF, LSI Menager, MICROS i inne Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii które pomagają stworzyć całosciowy skomputeryzowany system rozlicznia od dostaw surowców do sprzedaży gotowych potraw. W oparciu o programy prowadzimy kalkulację, rozliczamy, raportujemy oraz dodatkowo kontrolujemy gastronomię na każdym stanowisku pracy od szefa kuchni, magazyniera poprzez kierownika[...]

Details...

[Poland]AUDYTY I INWENTARYZACJE

pl
Audyty Przeprowadzamy audyty, które pozwalają na uzyskanie niezależnej oceny jakości świadczonych przez restaurację usług i wprowadzenie określonych standardów w obsłudze klienta. Oceniamy i diagnozujemy istniejącą strukturę organizacyjną, poziom zatrudnienia i efektywność jego wykorzystania, a także system organizacji pracy i jej wydajności. Audyt zewnętrzny części gastronomicznej - mystery shopper (analiza jakości usług i zachowań personelu) Audyt przeprowadzany[...]

Details...

[Poland]SZKOLENIA PERSONELU

pl
Tematyka szkolen - ustalana z Klientem indywidualnie Długość szkolenia - do 4dni ( lub do uzgodnienia ), nauczanie praktyczne ( od 4 do 15 osób ) Miejsce szkolenia - lokal gastronomiczny Zleceniodawcy PROGRAM SZKOLENIA PERSONELU OBSŁUGUJACEGO OBEJMUJE Poznanie profesjonalnej i nowoczesnej obsługi konsumenta Savoir vivre w życiu zawodowym personelu Profesjonalizm a perspektywa rozwoju zawodowego Personel obsługujący Przygotowanie sali konsumenckiej Organizacja pracy personelu[...]

Details...